Nordic Experience Days 2022

Beleef Ierland en Schotland in Gent en Antwerpen!

Verlang je naar Ierland en Schotland?

Je hoeft er niet langer op te wachten, want Galtic komt naar je toe. Samen met ons zustermerk Nordic nemen we je mee naar de meest ongerepte delen van Europa: Scandinavië en de Anglo-Keltische eilanden. We laten je al even proeven van de cultuur van onze bestemmingen met interactieve infosessies en leuke activiteiten voor jong en oud… Op de Experience Days staat beleving helemaal centraal. Beleef jouw droombestemming al even in België.

Onze Travel Designers zijn ontzettend gepassioneerd door de bestemmingen en kunnen niet wachten om die passie met jou te delen. We leren je graag alles over de natuur, cultuur en couleur locale van het Ierland en Schotland, met talloze insider tips van onze experten. Volg een infosessie of spreek ons aan in één bij de infostanden, waar we onze kennis graag delen!

Leer Nordic kennen, ons zustermerk

Het Hoge Noorden… Noord-Europa wint de laatste jaren enorm aan populariteit en dat is volgens ons volledig terecht. Hier kan je genieten van de pure en onaangetaste natuur, bruisende steden en typerende gezelligheid. De Travel Designers vertellen je alles over de verschillende bestemmingen, zowel ’s winters als ’s zomers, en je kan op de Experience Days alvast van de sfeer proeven met een VR-voorstelling van het noorderlicht en sledehonden.

Ben jij er ook bij? Schrijf je gratis in!

De plaatsen van de Experience Days zijn beperkt, schrijf je daarom hieronder alvast in voor jouw gekozen locatie.
Inschrijven is verplicht.

Locaties

We willen zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met Ierland en Schotland, daarom brengen we onze prachtige bestemmingen naar de grootsteden Gent en Antwerpen. Zo hopen we dat jij ook aanwezig kan zijn op onze infodagen! Waar mogen we jou verwelkomen?

Zondag 23 oktober ICC, Gent


embedgooglemap.net

Adres: Familie van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur

Schrijf je nu in!

Zondag 4 december Blue Point, Antwerpen


embedgooglemap.net

Adres: Filip Williotstraat 9, 2600 Antwerpen
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur

Schrijf je nu in!

Zoek alvast je droomreis tussen ons aanbod!

Schotland Lente Nazomer Zomer 19 dagen

Scotland Full Throttle

Tijdens deze intensieve rondreis kom je langs de mooiste plekken van de Scottish Highlands. Je wordt overspoeld door de pracht en de glorie van de wilde natuur, de intense geschiedenis van de Highlanders en het bruisende stadsleven. Deze reis is voor de avonturier die met volle gas gaat voor een alomvattende roadtrip door Schotland.

Ierland Lente Nazomer Zomer 16 dagen

Wild Atlantic Way South

Verken de kleurrijke steden en de ruige landschappen van het zuidelijke gedeelte van de- Wild Atlantic Way gedurende deze 16-daagse rondreis.

Schotland Lente Nazomer Zomer 15 dagen

Scotland Classics

Deze reis bevat alle ingrediënten voor jouw eerste Schotlandervaring: De Highlands rond Glencoe, het dramatische Isle of Skye, de groene oase van het whisky-epicentrum Cairngorms Nationaal Park én een kort verblijf in de Schotse hoofdstad.

Schotland Lente Nazomer Zomer 11 dagen

The Gentle East

Het oosten van Schotland brengt je langs onbewogen landschappen, verlaten ruïnes en recht door de wilde whiskystreek van de Cairngorms. Tijdens deze rondreis ontdek je het hart en ziel van de 'Highlands', alsook de groene loofbossen en stille bergketens om helemaal tot jezelf te komen.

Ierland Lente Nazomer Zomer 16 dagen

The Ultimate Roadtrip

Deze 16-daagse autorondreis neemt je mee langs de kust van het Ierse eiland. Bezoek onderweg het middeleeuwse Derry, het mysterieuze Belfast het bruisende Galway en natuurlijk ook metropool Dublin.

Schotland 11 dagen

Groepsreis – A Wee Taste of Scotland

Woeste bergen, rokerige whisky, kilts, Loch Ness en doedelzakken: Schotland spreekt al eeuwenlang tot ieders verbeelding. De natuur is er ongeëvenaard, en dat is ook Hollywood niet ontgaan. James Bond, Harry Potter, Outlander en Braveheart legden het prachtige land vast op de gevoelige plaat. Zin om de ongerepte natuur en eeuwenoude cultuur van Schotland zelf te ontdekken? En doe je dat liever niet alleen? Onze ervaren gids neemt je mee op een reis om nooit meer te vergeten!

Ierland 11 dagen

Groepsreis – Highlights of the Emerald Isle

Galtic organiseert een begeleide rondreis waarmee je alle hoogtepunten van het Ierse eiland ontdekt. Gedurende deze 11-daagse reis maak je kennis met de Ierse cultuur en zal je verwonderd worden door de prachtige natuur.

Schotland 8 dagen

Scottish Essentials

Weinig tijd en veel zin om het echte Schotland te ontdekken? Dan is dit de reis voor jou. Je logeert drie nachten in het prachtige Edinburgh, waar je jezelf kan onderdompelen in de Schotse geschiedenis, de wereld van de whisky en de gastronomie van Schotland. Vervolgens trek je met de wagen naar Fort William, de buitenhoofdstad van de hooglanden, om de ruige groene natuur in te duiken. Eindigen doe je in het pittoreske Pitlochry.

Schotland 14 dagen

West Coast Explorer

Deze route zet alles in teken van de woeste zee. Van de Vikingen aan de oostkust tot de wonderen van de westelijke peninsula's. Je ontdekt geologische geheimen en geniet op zachte zandstranden.

Ierland Lente Nazomer Zomer 14 dagen

Wild Atlantic Way North

Maak een onvergetelijke roadtrip van 14 dagen langs de noordelijke Wild Atlantic Way en de Noord-Ierse Giant's Causeway.

Schotland Lente Nazomer Zomer 14 dagen

Family Adventure Scotland

Ervaar het ultieme familieavontuur in oostelijk Schotland. Beginnen doe je in de sprookjesachtige hoofdstad Edinburgh om nadien Aberdeenshire en Cairngorms National Park te verkennen. Ontdek de ongerepte natuur tussen meren, bergen en langs de kust, snuif geschiedenis op in de vele kastelen en spot het gevarieerde, lokale wildleven.

Schotland 5 dagen

Citybreak Edinburgh

Al slenterend door de middeleeuwse straatjes raak je betoverd door de mooiste stad van Schotland. De bruisende sfeer, de kleurrijke pubs, de trendy restaurants en musea die je verbazen... Edinburgh valt met geen andere stad te vergelijken door haar uitgesproken identiteit en haar warme inwoners. Bovenop al dat moois bezoek je ook het historische Stirling per trein.

Ierland Lente Nazomer Winter Zomer 6 dagen

Citybreak Dublin

Neem 6 dagen uitgebreid de tijd om de moderne stad Dublin alsook de omliggende natuur te ontdekken tijdens deze georganiseerde citybreak.

Ierland Lente Nazomer Zomer 8 dagen

Irish Essentials

Deze korte kennismakingsreis met de hoogtepunten van Republiek Ierland brengt je van het bruisende Dublin tot de ruige Ring of Kerry.

Ierland Schotland Lente 13 dagen

Hurtigruten – The British Isles

Gedurende deze expeditie-zeereis ligt de focus op de verscheidenheid aan zowel natuur als cultuur die de verschillende Britse eilanden ons te bieden hebben. Historische 'viking'-steden worden afgewisseld met bruisende metropolen en verlaten eilanden. Laat je vooral verrassen gedurende deze 13-daagse zeereis.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van Ierland & Schotland in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties