Zeereizen naar de Britse eilanden

De Britse eilanden verkennen, met Hurtigruten

De ruige schoonheid van de Britse eilanden vormt een fascinerende reisbestemming. Of jouw interesse nu uitgaat naar cultuur, historische locaties, natuur of het rijke dierenleven, elkeen wordt bekoord door deze prachtige bestemmingen..

We ontdekken enkele Britse parels aan boord van de comfortabele Hurtigrutenschepen MS Spitsbergen en MS Maud. De schepen zijn eerder beperkt in omvang en brengen jou naar locaties die grote cruiseschepen links moeten laten liggen: van afgelegen stranden in de ruige Schotse Hebriden tot de zanderige baaien en kleine vissersdorpjes van het Engelse Cornwall. Tijdens de dagen op zee kan je volop genieten van de faciliteiten zoals sauna, jacuzzi en fitnessruimte.

Het ervaren Expeditieteam organiseert activiteiten aan boord, begeleidt jou tijdens de uitstappen en landingen per zodiac en geeft interessante lezingen. In het ‘Science center’ kan je deelnemen aan onderzoeken die door wetenschappers gevoerd worden. Een professionele fotograaf staat paraat met tips & tricks zodat je jouw fantastische belevenissen kan delen met vrienden en familie.

Hurtigruten gaat er prat op te werken met lokale partners, dus ook hier in de Britse eilanden krijg je enkel verse, typische en seizoensgebonden gerechten geserveerd. Voor je verblijf aan boord kan je kiezen uit diverse kajuittypes. We staan jou graag bij tijdens het maken van die keuze!

Bekijk al onze zeereizen

Ierland Schotland Lente 13 dagen

Hurtigruten – The British Isles

Gedurende deze expeditie-zeereis ligt de focus op de verscheidenheid aan zowel natuur als cultuur die de verschillende Britse eilanden ons te bieden hebben. Historische 'viking'-steden worden afgewisseld met bruisende metropolen en verlaten eilanden. Laat je vooral verrassen gedurende deze 13-daagse zeereis.

Schotland Lente 11 dagen

Hurtigruten – The Scottish Isles

Gedurende deze expeditie-zeereis ligt de focus op de grootste troeven die de natuur van de Schotse eilanden ons te bieden heeft: heel gevarieerd wildleven en meer dan uitstekende whisky's. Bovendien maken we kennis met de mooiste stranden, de meest idyllische landschappen en de zeer dramatische Schotse kustlijn.

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van Ierland & Schotland in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties