Over ons

We’re not your average travel agency.

In 2021 ontstond Galtic uit het zustermerk Nordic, de specialist voor Scandinaviëreizen. Met Galtic reis je niet naar het Hoge Noorden, maar leer je de Anglo-Keltische eilanden kennen. Schotland en Ierland zijn perfecte bestemmingen voor wie van een combinatie van cultuur en natuur houdt. Onze gepassioneerde Ierland- en Schotlandliefhebbers helpen je met veel plezier je droomreis samen te stellen.

Ons team

De afgelopen jaren gingen we vaak op reis naar Schotland en Ierland. We raakten er bevriend met locals en de bestemmingen reserveerden al snel een speciaal plekje in ons hart. Andere reisbestemmingen werden wel eens overwogen, maar het werd al snel duidelijk: we wilden terug. Terug om meer ervaring op te doen en terug omdat de bestemmingen stilaan een deel werden van onze eigen identiteit.

Schotland en Ierland zijn onze tweede thuis, een warme plek in ons hart. Dat delen we graag met jou.

 

Koeien in schotland met Galtic
Rondrit in ierland met Galtic
Kylemore Abbey in ierland met Galtic

Reisroutes op maat

Met Galtic vind je de reis die écht bij je past. We kijken samen naar de reiselementen die voor jou belangrijk zijn en stellen zo een onvergetelijke reis samen, op maat gemaakt. Wil je Iers wildlife spotten of eerder een wandeling maken door de woeste hooglanden? Een rustige vakantie in een Ierse cottage of liever luxe in een Schots kasteel? Galtic zorgt ervoor!

Lokale partners

We werken nauw samen met partners ter plaatse en weten waar je als reiziger terechtkomt. Dat zorgt voor 0% zorgen, 100% reisplezier en een authentieke beleving.

The extra mile

We zetten sterk in op oprecht en persoonlijk contact. Jouw reis is pas af als wij alles goed georganiseerd hebben en je zorgeloos kan vertrekken. We zijn trots op onze persoonlijke service en gaan met veel plezier the extra mile voor jou.

“Onze waarden: passie , vakmanschap, oprechtheid , sympathiek & grensverleggend”

  • Passie: Ierland en Schotland zijn onze favoriete reisbestemmingen. We zijn dan ook enorm enthousiast om onze favoriete plekjes met onze klanten te delen.
  • Vakmanschap: We kennen de regio’s van Schotland en Ierland door en door. Je kan erop rekening dat we, dankzij onze jarenlange ervaring in het vertrouwde Nordic-huis, er alles aan doen om tegemoet te komen aan jullie wensen. Ons vakmanschap gaat verder dan de passie voor de bestemmingen. We onderhouden nauwe banden met lokale partners. We weten dus perfect waar onze reizigers terecht zullen komen. Voor een authentieke reiservaring, met professioneel uitgekozen verblijven en activiteiten, ben je hier aan het juiste adres.
  • Oprechtheid: Bij Galtic hechten we enorm veel belang aan transparante communicatie en eerlijkheid. Jouw reis is pas af als alles goed georganiseerd is en je zorgeloos kan vertrekken. We zijn trots op onze persoonlijke service en gaan met veel plezier the extra mile voor jou. We verkopen geen reizen waar we zelf niet van zeker zijn. We overtuigen je niet met flauwe verkooppraatjes, maar met persoonlijk contact en aanpasbare reisformules. We stellen een onvergetelijke reis voor je samen, op maat gemaakt.
  • Sympathiek: Bij Galtic word je warm onthaald. Wil je graag extra tips voor de mooiste wandelingen, de leukste activiteiten of de lekkerste adresjes? Je kan steeds bij ons terecht, wij helpen je graag met al je vragen.
  • Grensverleggend: Onze jarenlange ervaring in de toeristische sector is een van Galtic’s grootste troeven. Toch vinden we het belangrijk om ons aanbod te blijven vernieuwen, om steeds grensverleggend uit de hoek te komen.

Ontmoet ons team

Anneleen Snauwaert

Support Agent Galtic

Dick Van Acker

Travel Designer Schotland & Ierland

Renée Martens

Teamlead Galtic

"Hoi, Ik ben Renée. Naast mijn liefde voor reizen en koken, is squashen echt mijn uitlaatklep. Een competitief balletje kloppen na een dag achter de computer of een lekkere maaltijd, kan zeker geen kwaad."

Op de hoogte blijven?

Ontvang nieuws van Ierland & Schotland in je mailbox
en ontdek als eerste onze promoties